To sprawdza każde zdjęcie pod kątem lokalizacji GPS, marki/modelu aparatu i daty wykonania — tego, co Twój telefon po cichu zapisuje w każdym zdjęciu.
To tworzy czystą kopię każdego zdjęcia z usuniętymi wszystkimi ukrytymi danymi. Twój oryginalny plik nigdy nie opuszcza urządzenia i nigdy nie jest zmieniany.